Χωρίς Κατσουράνη η Εθνική με την Κόστα Ρίκα

Σήμερα στις 11 το βράδυ η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στη Βραζιλία. Η Εθνική μας θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει την Κόστα Ρίκα για να μπει στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου! Νωρίτερα, στις 7 το απόγευμα, αναμετρώνται Ολλανδία και Μεξικό με το νικητή να διασταυρώνεται με εμάς, σε περίπτωση φυσικά που περάσουμε σήμερα το βράδυ.




Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στην αρχική 11αδα που θα παρατάξει εναντίον των Κοσταρικανών στο Ρεσίφε και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Κατσουράνης.

Κάτω από τα δοκάρια, θα κάτσει ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Στην άμυνα, διατηρείται η τετράδα με τον Βασίλη Τοροσίδη στα δεξιά, τον Χοσέ Χολέμπας στα αριστερά και τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο-Κώστα Μανωλά στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αντρέας Σάμαρης φαίνεται να παίρνει τη θέση του τραυματία Κονέ, μετά το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε με την Ακτή Ελεφαντοστού και δίπλα του θα είναι το τρεχαντήρι της ομάδας, ο Κώστας Μανιάτης. Την τριάδα ολοκληρώνει ο Γιώργος Καραγκούνης που δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα της Εθνικής.

Μπροστά, αναμένεται να ξεκινήσει ξανά βασικός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στα αριστερά, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιώργος Σαμαράς.

http://egnomi.gr/article.php?id=50193&category_id=9

Σχόλια