ΑΟ Ν. Αρτάκης: "Ένα λάθος δεν σβήνει μία ιστορία"

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΟΣΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΑΝ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΕΡΥΘΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ”



Στην ανακοίνωση της Αρτάκης, μετά τα επεισόδια με το Μαρτίνο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, είχε γίνει λόγος ακόμα-ακόμα και για διάλυση της ομάδας!

Μιας ομάδας με βαριά φανέλα, που πριν λίγο καιρό κατέκτησε το νταμπλ στην Εύβοια και διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα την άνοδο στη Γ’ Εθνική (σ.σ. η χαμένη ευκαιρία του Καμάρα στο 0-0 δεν ξεχνιέται εύκολα).

Που να το πεις και να σε πιστέψουν…

Ωστόσο ένα λάθος (επεισόδια), δεν μπορεί να σβήσει μία ιστορία… Ο ΑΟΝΑ είναι αποφασισμένος να κάνει μία καινούργια αρχή και την Παρασκευή 1η Αυγούστου, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ως κάτοχος του τίτλου, της μεγάλης κατηγορίας του νησιού.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Λύκος και άμεσος συνεργάτης του, ο Σταμάτης Μεθενίτης, που θα έχει και το βασικό ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου.

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στο στάδιο της ανανέωσης των συμβολαίων με παίκτες απ’ το περσινό ρόστερ και σύμφωνα με με τους “ερυθροκίτρινους”, έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους Καραχάλιο, Κάραλη, Φωτιάδη, Ρούσσο και Χαρ. Χρυσό, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την απερχόμενη σεζόν.

Οι μεταγραφές

Οι νταμπλούχοι Ευβοίας, έχουν προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες το φετινό καλοκαίρι, μιας και έχουν εντάξει στο δυναμικό τους τον γκολκίπερ Γιώργο Ευαγγελινό από τον ΟΣΦΧ, τον Βαγγέλη Γίγα από την Άτταλη (σ.σ. δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις), τον Γιώργο Μαστροκώστα από τον Δύστο (συμμετείχε στην ομάδα της Εύβοιας στο Region’s Cup), τον Στάθη Βαρδανίδη από τον Αστέρα Αμπελοκήπων, τον Γιώργο Δεληγιάννη από τον Αρίωνα, τον Άγγελο Αβράμπο από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, τον Νάσο Παυλίδη από τον Βατώντα, τον Χρήστο Γκέκα από την Προποντίδα, τον Παναγιώτη Τρίκκα από τον Πισσώνα και τον γκολτζή Βασίλη Κεραμιδά από το Κοντοδεσπότι.

Επίσης, τη φανέλα με την άγκυρα στο στήθος, θα φορέσουν την ερχόμενη σεζόν και τέσσερις παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων του Ηρακλή Ψαχνών και πρόκειται για τους Άκη Δεληγιώργη, Αγάπιο Παπαδόπουλο, Ρίλι Χασανλάρι και Βασίλη Ανδριόλα.

Το βέβαιο είναι ότι ρόστερ της Αρτάκης, παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί, φαντάζει -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερα ποιοτικό. Ένα ρόστερ, που συνδυάζει τον “εντυπωσιασμό” με την ουσία.

Η διοίκηση

Πρόεδρος: Νίκος Μαντζάνας

Αντιπρόεδρος Α’: Στέλιος Σχίζας

Αντιπρόεδρος Β’: Χαράλαμπος Κώσταρος

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Δάκουλας

Ειδικός Γραμματέας: Μάκης Καραγιάννης

Γενικός Αρχηγός Α’: Παναγιώτης Ασδέρης

Γενικός Αρχηγός Β‘: Δημήτρης Χαλαστάρας

Ταμίας: Σωτήρης Κώστογλου

Μέλη: Γιώργος Μαρκόπουλος, Βαγγέλης Χρυσός (αναπλ.), Παναγιώτης Καρλατήρας (αναπλ.)

eviateam

Σχόλια