Ο Κηπουρός στα Ψαχνά;

Φύλακα-άγγελο για την εστία του, αναζητάει ο Ηρακλής Ψαχνών, μετά το “ναυάγιο” με τον Καλογεράκη, ο οποίος προτίμησε να πάει να “μπλέξει” με τον Άρη Θεσσαλονίκης (του τηλεφώνησε ο  Καλαϊτζίδης και τον …έπεισε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των “κιτρινόμαυρων”).



Το …κεφάλαιο Καλογεράκης λοιπόν, έκλεισε οριστικά για τον Ηρακλή, που προσανατολίζεται σε άλλες περιπτώσεις και μία απ’ αυτές -σύμφωνα με το blog “Psaxniwths”- ακούει στο όνομα Φώτης Κηπουρός.

Ο πρώην γκολκίπερ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, βρέθηκε πριν λίγο καιρό στα Ψαχνά, στο παιχνίδι του τοπικού Ηρακλή με αυτόν της συμπρωτεύουσας (2-1) και βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς γνωστούς και φίλους, μιας και πριν από δέκα περίπου χρόνια, υπερασπίστηκε με απόλυτη επιτυχία τα γκολπόστ του ΑΟ Χαλκίς (σ.σ. ο κόσμος ακόμα πίνει νερό στο όνομά του).

Ο Κηπουρός είχε πάει στη Χαλκίδα από την Καβάλα (σ.σ. στη μακεδονική ομάδα, ήταν συμπαίκτης με τον Σαλπιγγίδη που είχε δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ), ενώ στη συνέχεια, η καριέρα του είχε ανοδική πορεία, καθώς αγωνίστηκε σε Λάρισα, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιά και Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Κηπουρός, ο Κοτσόλης και ο Σπύρος Χριστόπουλος, ήταν η …τριάδα των τερματοφυλάκων πριν μερικά χρόνια στη Λάρισα. Ο Χριστόπουλος εδώ και λίγες ημέρες, είναι προπονητής τερματοφυλάκων στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Κηπουρός είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1975. Μία πιθανή απόκτησή του απ’ τον Ηρακλή Ψαχνών, σίγουρα θα αποτελέσει έκπληξη, πάντως το όνομά του, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ευβοϊκής ΠΑΕ.
eviateam

Σχόλια