Τσίγκας, Σεχολάρι, Κυριάκος για Ψαχνά!

Έναν εκ των δύο επιθετικών θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ο Ηρακλής Ψαχνών, σύμφωνα με πληροφορίε της mikriliga.com. Eπιβεβαίωση με Ράνι... κοντά και οι Ραπτάκης και Κηπουρός! Στη λίστα και ο Κυριάκος

Παίκτη για την περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής θέλει να αποκτήσει η ομάδα της Εύβοιας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com τα ονόματα που...παίζουν δυνατά είναι αυτά των Αλέξανδρου Σεχολάρι και Θανάση Τσίγκα.
Ο πρώτος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Φωστήρα, ενώ ο Τσίγκας έπαιξε στο πρώτο εξάμηνο στη Γλυφάδα.
Πλησιάζουν Ραπτάκης, Κηπούρος!
Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενημερωθήκατε από την mikriliga.com, βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα της Εύβοιας. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Φώτη Κηπουρό και τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Ραπτάκη.

Επιβεβαίωση με Ράντι!
Και επίσημα παίκτης των «πράσινων» είναι ο Ίμπαν Ράντι, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της mikriliga.com. O μέσος από την Ισημερινή Γουινέα ανέβασεφωτογραφία σε προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Κρούση και σε Κυριάκο!
Στη λίστα των πράσινων βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com και ο Τάσος Κυριάκος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί επισημη κρούση από τους Ευβοιώτες και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό θα γίνει κάτοικος Ψαχνών.
mikriliga

Σχόλια