Νίκη του Ηρακλή Ψαχνών 3-1

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα της Επισκοπής από τον Ηρακλή μέσα στα Ψαχνά.

Ο αγώνας:


ΓΚΟΛ! 1-0: Ο αγώνας ξεκίνησε με μία μεγάλη φάση του Δρακάκη ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν κατόρθωσε να σκοράρει και σε αντιδιαστολή με τη φάση αυτή του 5ου λεπτού, στο 8’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στο κέντρο, έτρεξαν μπροστά από τη δεξιά πτέρυγα και μετά από κοφτή μπαλιά του Ράντι, ο Νάκας μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για να κάνει το 1-0

ΓΚΟΛ! 2-0:  Στο 25’ είχαμε το 2ο γκολ για τους γηπεδούχους από τον Ποσίνκοβιτς  με τον επιθετικό των Ψαχνών να σκοράρει κι ενώ λίγο πριν, είχε επωφεληθεί κάποιες κόντρες.


ΓΚΟΛ! 3-0: Στο 32’ ήρθε και το 3-0 σαν σε φάση καρμπόν για τους γηπεδούχους με σκόρερ και πάλι τον Ποσίνκοβιτς.

Στην επανάληψη η ομάδα της Επισκοπής και ειδικότερα στο 83’ έκανε το τελικό 3-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μπάμπη Πετράκου το οποίο προηγουμένως είχε κερδίσει ο Βελονάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Κούτσης): Αγγελόπουλος, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Κοτίτσας, Γεωργόπουλος, Νάκας, Φλίγκος, Ράντι, Ποσνίκοβιτς.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Αναγνωστόπουλος, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Ράντοβιτς, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νίκολας, Δουμάνης. Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Νικηφόρος, Τζανάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Σουλειμάν, Βελονάκης, Πετράκος, Σπανός, Κασσέτης (υπό δοκιμήν), Νικόλτσης.

* Ο αγώνας ξεκίνησε με 15' καθυστέρηση λόγω της υπερβολικής ζέστης και υγρασίας που επικρατούσε στην περιοχή.



Σχόλια