Γάμος αλά Ελληνικά στην Ερέτρια

r423r34rt_9
Ενας «γάμος αλά ελληνικά» βγαλμένος λες από την ομώνυμη ταινία έγινε το talk of the town στην Ερέτρια, και όχι άδικα αφού κάηκε το… πελεκούδι!

Ορκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν πριν από λίγες ημέρες στην παραλιακή κωμόπολη της Εύβοιας μια ομογενής από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ένας Αμερικανός υπήκοος. Ο λαμπερός γάμος θύμισε λίγο – πολύ σε όλους τη γνωστή αμερικανική παραγωγή με πρωταγωνίστρια την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Νία Βαρντάλος, στην οποία η ηρωίδα της ταινίας Τούλα ερωτεύεται και παντρεύεται έναν Αμερικανό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σειρά σπαρταριστών γεγονότων.
Ο γάμος της Ελληνοαμερικανίδας τρίτης γενιάς Μαριέττας Χαλκιοπούλου και του Αμερικανού Πίτερ Χαϊμέν (ο οποίος ασπάστηκε την Ορθοδοξία, απόδειξη της μεγάλης του αγάπης για την καλή του) τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στην παραθαλάσσια περιοχή Μαλακώντα. Παρόντες εκατοντάδες προσκεκλημένοι, αδέρφια, ξαδέρφια, θείοι, θείες, γιαγιάδες, παππούδες, φίλοι και γνωστοί, που το γλέντησαν με την ψυχή τους. Για το σόι της νύφης, βέβαια, αυτός ο γάμος σήμαινε κάτι παραπάνω, γιατί έγινε στην πατρίδα.
evianews

Σχόλια