Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε πολίτης στα ΚΕΠ Ψαχνών

kep
Σύμφωνα με μαρτυρίες σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα εχθές στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην πόλη των Ψαχνών. Όπως μας ανέφερε ο υπάλληλος του ΚΕΠ και όπως επιβεβαίωσαν μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ένας μεσήλικας άνδρας πήγε για να βάλει το γνήσιο της υπογραφής της μητέρας του.
Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι νόμιμο και δεν μπορούσε να γίνει, εάν δεν ήταν παρούσα και η κυρία. Κάτι το οποίο έκανε γνωστό ο υπάλληλος στον συγκεκριμένο πολίτη. Ο πολίτης τότε προσπάθησε να επιβάλλει στον υπάλληλο, άκουσον άκουσον, να κλείσει το ΚΕΠ, να βγάλει χαρτί ότι επιστρέφει σε δέκα λεπτά, και να πάει στο σπίτι του για να δει την μητέρα του. Όμως ο υπάλληλος, του ανέφερε ότι κάτω τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και ότι για να γίνει το γνήσιο της υπογραφής θα πρέπει ή να φέρει την μητέρα του ατο ΚΕΠ, ή τουλάχιστον απ” έξω στο αυτοκίνητο για να μπορέσει να προβεί σε μία τέτοια πράξη.
Ο πολίτης έφυγε και γύρισε με την μητέρα του. Αλλά αντί να πει στον υπάλληλο ότι την έφερε άνοιξε την πόρτα και άρχισε να φωνάζει και να χυδαιολογεί αλλά και να βρίζει τον συγκεκριμένο υπάλληλο λέγοντάς του «π….αριο βγες έξω μην σου γ…..» και άλλα τέτοια. Έπειτα πήρε την μάνα του σέρνοντάς την μέσα στο κτίριο του ΚΕΠ και άρχισε να κλωτσάει τα γραφεία και να εξαπολύει ύβρεις, ενώ η μητέρα του έριχνε κατάρες. Ο υπάλληλος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα κάτι το οποίο δεν επιτεύχθηκε.
Το περιστατικό βέβαια τελείωσε αφού ο υπάλληλος έδωσε το γνήσιο της υπογραφής της ηλικιωμένης, αλλά το περιστατικό θα του μείνει χαραγμένο στη μνήμη για αρκετό καιρό, αφού ήταν κάτι πρωτοφανές για το ίδιο αν και εργάζεται στα ΚΕΠ πολλά χρόνια. Σημείωσε στο eviawelle ότι «Στο σύνολό τους οι Ψαχνιώτες είναι καλοί, αλλά υπάρχουν δέκα ψευτονταήδες που χαλούν την εικόνα της πόλης».
Ενώ πριν αποχωρήσουμε από τα ΚΕΠ ανέφερε ότι τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να εκλείψουν διότι κάνουν κακό πρωτίστως στην πόλη και στον Δήμο.

eviawelle

Σχόλια