Με επιτυχία η συνάντηση των ιδρυτών-ποδοσφαιριστών του Φοίνικα Ψαχνών. Δείτε φωτογραφικό υλικό

χθές το απόγευμα και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια «Karma» η συνάντηση των ιδρυτικών μελών του Φοίνικα Ψαχνών, σε ένα πολύ ζεστό κλίμα. Την συνάντηση αυτή διοργάνωσε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου, μετά από 37 χρόνια. Όπως ανέφερε ο κος Αλέξανδρος Θεοδοσίου εχθές, η ομάδα ιδρύθηκε το 1977-78 αλλά από το το 1973-74 είχε αρχίσει άτυπα να υπάρχει. Ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για την χθεσινή συνάντηση  πάρθηκε μετά από μία δήλωση του Τάκη Σπυρόπουλου πριν από κάποια χρόνια σε εκδήλωση του Φοίνικα Ψαχνών, αλλά και σε κάποιο φωτογραφικό υλικό που «ανακάλυψε» στην οικία του η σύζυγός του. Αποφάσισε πέραν της συνάντησης να δημιουργήσει και ένα βιβλίο, με ιστορικά στοιχεία για τον Φοίνικα από τότε, από τα πρώτα βήματα της ομάδας, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στον Ιανουάριο και θα δοθεί σε όλα τα ιδρυτικά μέλη και όχι μόνο, ενώ δόθηκαν δύο αντίτυπα στον Γιώργο Πρατζίκο και στον Σταμάτη Ρουσόδημο, όπου κάλυψαν την συνάντηση.

Η συνάντηση περιλάμβανε βίντεο με υλικό το οποίο περιέχεται και στο βιβλίο, αλλά και με ενθυμήσεις από το παρελθόν, τόσο του κου Θεοδοσίου, αλλά και όλων των παρευρισκομένων από τα πρώτα βήματα στον Φοίνικα. Ενθυμήσεις από την δημιουργία του, γύρω στο 1973-74, από την ιδέα της δημιουργίας του, από την ονομασία του, μέχρι και το 1977-78 όπου έγινε και επίσημη ομάδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Φοίνικα Ψαχνών, τονίστηκε ότι έχει φτάσει μέχρι και στην Α ερασιτεχνική κατηγορία όπου είχε αντιμετωπίσει και τον Ηρακλή Ψαχνών τότε.
Επίσης στην συνάντηση τονίστηκε θα υπάρξει στο μέλλον και άλλη συνάντηση αλλά και θα υπάρξουν και άλλες προτάσεις για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την ιστορία της, ενώ τονίστηκε από τον κο Θεοδοσίου, ότι όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν ως σκοπό το καλό του τόπου, ενός τόπου όπου είναι «ποδοσφαιρομάνα».
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA HP DIGITAL CAMERA

Σχόλια