Μπουροδήμος: «Τι γίνεται με την παράκαμψη του Στενού στον Πούρνο»; Χασάνδρας: «Καλύτερα να σιωπείς. Έχουν μπαζωθεί τα υδατορέματα. Δεν προβλεπόταν από την σύμβαση».

Ο πρώην Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Μπουροδήμος ερώτημα απηύθυνε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τι γίνεται με το έργο Παράκαμψη οδού στη θέση "Στενό Πούρνου". Έργο προϋπολογισμού 54.229,45 ευρώ με  ΦΠΑ.

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Χασάνδρας αναφερόμενος στο θέμα είπε μεταξύ των άλλων ότι έχουν καλυφθεί τα υδατορέματα που υπάρχουν στο σημείο "Στενό Πούρνου" κάτι το οποίο δεν προβλέπεται ούτε από την μελέτη την οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, ούτε κάτι τέτοιο θεωρείται νόμιμο. Ο κος Χασάνδρας ανέφερε επίσης ότι στη θέση του κου Μπουροδήμου θα σιωπούσε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.
Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουροδήμος σχετικά με το μπάζωμα των υδατορεμάτων, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ενώ σχετικά με το ερώτημα του κου Χασάνδρα αν μπαζώθηκαν ή όχι, προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση με διάφορες υπεκφυγές.
Από εκεί και πέρα αυτό που σημειώθηκε από τον κο Χασάνδρα ήταν ότι στο σημείο όπου πρέπει να γίνει η παράκαμψη είναι στενός, δεν υπάρχει ουδεμία σήμανση και δημιουργούνται και άλλα θέματα.
Σχετικά με το συγκεκριμένο έργο ο κος Χασάνδρας ανέφερε ότι κατά την άποψή του δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και θα πρέπει να γίνει εκ νέου μελέτη ολοκληρωμένη και κατόπιν να κατασκευαστεί το έργο. 

Σχόλια