Θλίψη για τον άδικο χαμό της Αποστολίνας Χαλίλη Δείτε βίντεο

_
Η είδηση έχει συγκλονίσει τους Χαλκιδέους αλλά και ολόκληρη την Ε’υβοια – «Έφυγε» από τη ζωή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22-02-2015), η 48χρονη Αποστολίνα Χαλίλη, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο…

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τις Σέρρες, αλλά διέμενε χρόνια στην πόλη της Χαλκίδας, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την πόλη.
Η Αποστολίνα Χαλίλη είχε λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 και είχε εκλεγεί σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας, με τον συνδυασμό του δημάρχου, Χρήστου Παγώνη.
Εμείς την γνωρίζαμε προσωπικά από τον Σύλλογο «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» όπου ήμασταν μαζί εθελοντές και στους αγώνες Special Olympics από το 2011. Όλοι έχουμε να μιλήσουμε με τα καλύτερα λόγια για την Αποστολίνα.  Ήταν μία γυναίκα που είχε αφιερώσει πολύ χρόνο για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, και την αγάπη που έδινε σε αυτά τα παιδιά την εισέπραττε με το καλύτερο τρόπο. Η δυναμικότητα και οι ευαισθησίες της ήταν δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά της. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να την δείτε από το 14:00 λεπτό την Αποστολίνα
eviawelle

Σχόλια