Νατάσα Τσιβγούλη: Από τα Ψαχνά στο Ισραήλ.

10636302_10206650861971201_7455912535421693856_n
Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό και μία από αυτές είναι η Νατάσα Τσιβγούλη που κατάγεται από την πόλη των Ψαχνών, η οποία το τελευταίο διάστημα τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο στο Ισραήλ.

Η Νατάσα δέχθηκε πρόταση από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στο Τελ Αβίβ και έγινε μετανάστρια για τέσσερις μήνες περίπου.
«Με το που εξασφάλισα άδεια από το συσκευαστήριο οπωροκηπευτικών στο Βατώντα, όπου εργάζομαι, έβγαλα εισιτήρια», είπε στην Εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη» και συνέχισε:
«Έχω εργαστεί στο παρελθόν στο Ισραήλ και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Οι Ισραηλινοί αγαπούν τους Έλληνες και την ελληνική μουσική. Το μεροκάματο είναι και έχω την ευκαιρία να κάνω Πάσχα στο Ιεροσόλυμα που είναι μοναδική εμπειρία».
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στην Νατάσα καλή επιτυχία να έχει επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.  Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα «κωλύματα» που έχουμε ως λαός, γιατί ο καθείς μπορεί να επιτύχει ότι θέλει αρκεί να επιμένει σε αυτό. Τρανό παράδειγμα είναι η Νατάσα Τσιβγούλη
Φωτό από Ευβοϊκή Γνώμη
eviawelle

Σχόλια