ΔΗΚΑΔΙΜΕ: Μείωση των τροφείων στον παιδικό σταθμό στα 70 ευρώ. Δεν θα πληρώνουν μονογονεϊκές οικογένειες και όχι μόνο. Λαφαζάνης: να μην πληρώνει κανένας τροφεία

HP DIGITAL CAMERA
Τις  προηγούμενες ημέρες συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΗΚΑΔΙΜΕ όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και το θέμα των τροφείων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό των Ψαχνών. Κατά την συζήτηση του παρόντος θέματος από την μεριά της αντιπολίτευσης και ειδικότερα από τον κο Γιώργο Λαφαζάνη προτάθηκε να μην πληρώνει κανένας γονέας τροφεία λόγω της οικονομικής κρίσης. Πρόταση που υποστηρίχτηκε και από την κα Γεωργία Τζάθα.
Από την μεριά της συμπολίτευσης προτάθηκε η μείωση των τροφείων από 120 ευρώ που είναι σήμερα σε 70 ευρώ, πρόταση η οποία υπερψηφίστηκε. Η πρόταση αυτή περιελάμβανε επίσης το ότι οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι φτωχές οικογένειες αλλά και οι οικογένειες που έχουν θέματα με αναπηρία κ.ο.κ. να μην πληρώνουν καθόλου τροφεία.
Σε ότι αφορά την πρόταση του κου Λαφαζάνη γίνεται από πολλούς λόγος για κίνηση εντυπωσιασμού, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν: "Σήμερα θυμήθηκε να προτείνει κάτι τέτοιο ο κος Λαφαζάνης ενώ πέντε χρόνια που ήταν συμπολίτευση όχι μόνο δεν έκανε καμία παρόμοια πρόταση αλλά ούτε αντέδρασε στην ανάπτυξη των τροφείων από 80 ευρώ σε 120"; Ενώ για ακόμη μία φορά έκαναν λόγο για κινήσεις εντυπωσιασμού.

eviawelle

Σχόλια