Τοποθέτηση Νίκης Κωνσταντινάκη στον απολογισμό της νέας Δημοτικής Αρχής

konstantinaki
» Ζουμε στην εποχη που οι ανηθικοι μιλανε για ηθος και οι ψευτες για αληθειες. Μιλησε ο κ Μπουροδημος για μπουλινγκ. ΑΥΤΟΣ που εκανε μπουλιγκ σε 32 εργαζομενους και στις οικογενειες μας ΑΥΤΟΣ που επι 4 χρονια προσπαθουσε με θεμιτα και αθεμιτα μεσα να μας παρει τις δουλειες μας μεσα απο τα χερια μας. Μας γονατισε οικονομικα και ψυχολογικα, μας απαξιωσε με καθε τροπο. Ξερετε γιατι; Γιατι ειμασταν πολιτικα αντιθετοι και δεν πηγαμε γλυφωντας και ερπωντας οπως αυτος μας ειχε προσταξει. Μιλαει για ηθικη, ποιος ο κ. Μπουροδημος ο οποιος ηταν ηθικος αυτουργος για τον θανατο 2 εργαζομενων που υπεφεραν απο ανιατη ασθενεια και δεν τους εδινε ουτε αδεια ασθενειας για να κανουν την θεραπεια τους , για να παλεψουν γι την ζωη τους, για να εχουν μια αξιοπρεπη παραταση ζωης.
Ειμαστε λεει παρανομοι, αλλα παρα τις υπερανθρωπες προσπαθειες που ειχε καταβαλει στην διαρκεια της θητειας του δεν καταφερε να μας διωξει και ειμαστε ακομη με ΦΕΚ διορισμου.
Μην ανυσηχειτε και μην κοπτεστε για εμας κ. Μπουροδημο θα ερθει ο καιρος που θα ανοιξει ο ασκος του αιολου και θα δουμε προς τα που θα φυσηξουν οι ανεμοι….καλη σου ορεξη ( ηταν στα 5 φ και ετρωγε εκεινη την ωρα)

Σχόλια