Νίκος Κιαπέκος για ΑΠΟ Καστέλλας: "Θα γίνει πάντρεμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών. Παραμένει για ακόμη μία χρονιά ο Μάριος Σέγκος".

104_1086
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας άρχισε την προετοιμασία της η ομάδα της Καστέλλας ενόψει του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει τον Σεπτέμβριο. Η ομάδα της Καστέλλας θα αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία και στο τιμόνι του προπονητή για ακόμη μία χρονιά παραμένει ο Νίκος Κιαπέκος, αφού όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη "συνταγή" έχει αποδειχθεί "αποτυχημένη".
Ο Νίκος Κιαπέκος σε δηλώσεις που έκανε στο ιστολόγιο "Ελεύθερη Άποψη-Γνώμη" ανέφερε ότι θα πάει καλύτερα η ομάδα από τις άλλες χρονιές και θα γίνει "πάντρεμα" παλιών και νέων ποδοσφαιριστών. Ενώ όπως ανέφερε για μία χρονιά ακόμη με τα χρώματα της Καστέλλας θα αγωνίζεται ο Μάριος Σέγκος.
Αναλυτικότερα ο κος Κιαπέκος δήλωσε:
"Είμαστε έτοιμοι και θα παντρέψουμε την εμπειρία με τον ενθουσιασμό των νέων ποδοσφαιριστών. Θα
...φέρουμε στην ομάδα 2 ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές και με πολύ δουλειά, πιστεύουμε πως θα πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Έχουμε μια καλή διοίκηση, καλό ρόστερ και σύντομα θα έχουμε και τον φωτισμό στο γήπεδο, οπότε ξεκινάμε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στην ομάδα συνεχίζει για ένα ακόμη χρόνο ο Μάριος Σέγκος η εμπειρία του οποίου βοηθάει και τα νέα παιδιά".

Σχόλια