Ψαχνά: Είπαν ναι στην επιμόρφωση



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρόσφατη διασχολική επιμόρφωση.




Την διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος Αγγλικής Ν. Ευβοίας κ. Ρούλα Κεχρή, σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ Ν. Ευβοίας και το ΕΠΑΛ Ψαχνών.




Το πρόγραμμα της συνάντησης περιελάμβανε εισήγηση από την κ. Δήμητρα Λινάρδου, Προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ν. Ευβοίας και από τον κ. Αντρέα Καρυστινό, Ψυχολόγο του ΚΕΔΔΥ ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.




Η επιμόρφωση φιλοξενήθηκε από το ΕΠΑΛ Ψαχνών, συμμετείχαν οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης της κ. Κεχρή και ειδικότερα των Γυμνασίων Καθενών και Στενής όπως επίσης του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Ψαχνών. Συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εκπαιδευτικοί, γεγονός που υποδηλώνει το ενδιαφέρον των καθηγητών για συνεχή επιμόρφωσή τους, για επαγγελματική ανάπτυξη καθώς και για δράσεις που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του προσφερόμενου έργου προς τους μαθητές τους.




Η πρόταση για εξειδικευμένη ενημέρωση σχετικά με θέματα συμπεριφοράς των μαθητών και, γενικότερα, διαχείρισης της σχολικής τάξης, ανέκυψε κατά τη διάρκεια πρόσφατης παιδαγωγικής συνάντησης της Σχολικής Συμβούλου με εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Ψαχνών και υποστηρίχθηκε οργανωτικά από τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Κώστα Κωτή και από τους Πληροφορικούς της σχολικής μονάδας.




Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πρόκειται να έχει συνέχεια καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση της παιδαγωγικής ομάδας του ΚΕΔΔΥ Ν. Ευβοίας με μαθητική ομάδα του ΕΠΑΛ Ψαχνών.




ΠΗΓΗ

Σχόλια