Στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων και στα Συσσίτια Χαλκίδας οι πρόσκοποι της Ν. Αρτάκης

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου ομάδα από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από την περιοχή της Νέας Αρτάκης μαζί με τις ομαδάρχες τους επισκέφθηκε τις δομές Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων καθώς και τα Κοινωνικά Συσσίτια Χαλκίδας με σκοπό να ενημερωθούν για τη δράση των δομών και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.
Στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων και στα Συσσίτια Χαλκίδας οι πρόσκοποι της Νέας Αρτάκης

Στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων και στα Συσσίτια Χαλκίδας οι πρόσκοποι της Νέας Αρτάκης
Οι εργαζόμενοι της Παροχής Συσσιτίου καθώς και του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων υποδέχτηκαν, ενημέρωσαν και ξενάγησαν στους χώρους τα παιδιά ενώ τα ίδια εξέφρασαν πολλές ερωτήσεις για τη λειτουργία των δομών. Από αυτά 6 παιδιά ασχολήθηκαν στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, όπου βοήθησαν στην τακτοποίηση των ντουλαπών (αντρικά, γυναικεία, παιδικά) και 6 παιδιά στη δομή παροχής συσσιτίου όπου βοήθησαν στην τακτοποίηση του χώρου, στη μεριδοποίηση και στη διανομή του φαγητού.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από την Νέα Αρτάκη για τη βοήθεια τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά μπορεί να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=39949#sthash.YplI0W4p.dpuf

Σχόλια