Δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ





Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνώσης των δύσκολων συγκυριών που περνάει ο τόπος αλλά και λόγω και της δικής του οικονομικής αδυναμίας να βοηθήσει τους αδύναμους πολίτες του Δήμου εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων, πραγματοποιεί δύο εορταστικές εκδηλώσεις μία για τα Μεσσάπια και μία για την Δίρφυ με βασικό σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων ώστε να δώσουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και να γιορτάσουν τις Άγιες μέρες με μια ακτίνα ελπίδας ότι κάποιοι νοιάζονται για αυτούς.

Παρακαλούμε λοιπόν σε αυτή την προσπάθεια να είστε πάλι αρωγοί με την αμέριστη, όπως κάθε φορά, προσφορά σας σε είδος, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είστε το στήριγμά τους. Σας υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι δώσατε τρόφιμα για περίπου 500 οικογένειες σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου από άκρη σε άκρη.

Η Εκδήλωση για τα Μεσσάπια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ψαχνών, η οποία θα περιλαμβάνει χορωδίες και μουσικά συγκροτήματα. Η αίθουσα βέβαια θα είναι ανοιχτή από το πρωί, όπου θα βρίσκεται κάποιος υπάλληλος για την παραλαβή των προσφορών σας.

Στην Δίρφυ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο της Στενής με χορωδίας, μουσικά συγκροτήματα και χορευτικά παραδοσιακών χορών.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΚΑΔΙΜΕ

Σχόλια