Οι αθλητές των Special Olympics Ευβοίας στο Μαρούσι

Στην Κεντρική πλατεία του Αμαρουσίου γιορτάστηκε πρόσφατα, σε μια σεμνή τελετή, η 6η παγκόσμια ημέραEunice Kennedy Shriver, με μεγάλη συμμετοχή σχολείων. Περίπου 700 μαθήτριες και μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης και περίπου 300 αθλητές των Special Olympics, μαζί με εθελοντές έδωσαν το "παρών".

Επρόκειτο για μια πολύ όμορφη γιορτή όπου η συνύπαρξη των μαθητών των σχολείων με τους αθλητές των Special Olympics ήταν πραγματικά φανταστική. Σ΄ αυτή την αξέχαστη εκδήλωση έδωσαν δυναμικό "παρών" και οι αθλητές των Special Olympics Ευβοίας.
Οι αθλητές και μαθητές συμμετείχαν στα αγωνίσματα Bocce, Judo, Ποδόσφαιρο , Μπάντμιντον. Επίσης νεαροί αθλητές έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Υπουργός ΑθλητισμούΣταύρος Κοντονής, η Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς Γιάννα Δεσποτοπούλου , καθώς και η Διευθύντρια των αθλημάτων Special Olympics Ελλάς Άρτεμις Βασιλικοπούλου.
Παρέστησαν επίσης ο πρέσβης καλής θελήσεως πατήρ Απόστολος Καβαλλιώτης , ο πρέσβης ε.τ.Διονύσιος Κοδέλλας , εκπρόσωποι οικογενειών των αθλητών και αρκετοί δημότες του Αμαρουσίου.

Σχόλια