Ευχαριστίες από την νηπιαγωγό Ηλιάνα Καραδόντα για την εκδήλωση "Μια μέρα με τον Αϊ Βασίλη"

Παντα μου ελεγαν οτι ειμαι ονειροπολα ....απο μικρο παιδακι θυμαμαι να κανω ονειρα πολλα , ονειρα μεγαλα αλλα και μικρα !!! Μεγαλωνοντας δεν αλλαξαν και πολλα τα ονειρα συνεχιστηκαν και μαλλον εγιναν ακομα πιο πολλα ....Το μεγαλυτερο μου ονειρο το ειδα να εκπληρωνεται την Κυριακη μεσα απο την εκδηλωση :ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ !!! Ενα ονειρο που πραγματοποιηθηκε με την βοηθεια ανθρωπων γνωστων αλλα και εντελως αγνωστων ......και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με ολη μου την καρδια .

Ενα μεγαλο ευχαριστω στ Λευτερη Κρητικο , Κωστα Καραμανο και Μιχαλη Περωνη γιατι χαρη σε αυτους στηθηκε το χωριο , δουλευαν νυχτα μερα με δυσκολιες κι ομως τα καταφεραν αψογα κι εγινε πανεμορφο . Επισης τον Μακη Μυστρωτη , τον Κωστα Λυρα και τον Φραγκισκο . Ευχαριστω τον Γιαννη Γεωργουσοπουλο που ειχε την υπεροχη ιδεα των ιγκλου αλλα και την βοηθεια του !!!
Ενα ξεχωριστο ευχαριστω στις υπεροχες συναδελφισσες μου : Χαρα Ζιακα , Ιωαννα Λουπιδου , Ηω Σακκελαριου , Ιωαννα Δεσποινουδη , Φωτεινη Σκουρου . Στον αγαπημενο μου παραμυθα Σταυρο Παπασηφακη που θα ηταν αδυνατον να λειψουν τα ομορφα παραμυθια του απο μια μερα αφιερωμενη στα παιδια .
Στην Ομαδα Φιλαναγνωσιας του Συλλογου Δασκαλων -Νηπιαγωγων για την μαγικη παρουσιαση που εκαναν και καθηλωσαν μικρα αλλα και μεγαλα παιδια .Ενα τεραστιο ευχαριστω στην Εθελοντικη Ομαδα ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ απο την Αθηνα οι οποιοι επιμεληθηκαν ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ με εξαιρετικο αποτελεσμα .
Τον Δημαρχο Διρφυων - Μεσσαπιων Γ.Ψαθα για την πολυτιμη βοηθεια του για την αμεριστη συμπαρασταση του και την εμπιστοσυνη που εδειξε στο νεο αυτο εγχειρημα , στον Αντιδημαρχο Γ.Ραζο ,στην κυρια Μ.Βασιλειου ,στον κ.Π . Ματρακα , στον κ.Σπαθη αλλα και τον κ.Δημητρη Γιαννουτσο γιατι ανελαβε προσωπικα την μεταφορα της Φιλαρμονικης στο χωρο της εκδηλωσης .
Τον μαεστρο της Φιλαρμονικης Δημου Διρφυων - Μεσσαπιων κ.Μετοχιατη.
Το ΚΤΕΛ του Ν . Ευβοιας και τον Ανδρεα Κουλοχερη οι οποιοι ανελαβαν την μεταφορα των παιδιων του Χαμογελου του Παιδιου με μεγαλη προθυμια και χαρα .
Δεν θα μπορουσα να παραλειψω τους εθελοντες μας :Νικη , Βουλα , Παναγιωτα (ΣΤΙΨΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΣΟΥ ) , Παναγιωτα ,Αντα , κ.Ελενη , Δημητρα , Λενα (ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ) , τον ζαχαροπλαστη μας Βαγγελη Μιμικο με τη Σοφια ( ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ) , Γωγω και Βαγγελιω .Γ , την Ντινα (ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ) , τις Χριστινα και Ηρα Σουλιου (face panting ) , την Βασω ,την Αννα και τον Αλεκο , τον φουρναρη μας Θαναση Σιαραπη με τη συζυγο του Τασια , την πρεσβυτερα Αργυρω , την Γιωτα (ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ), τον Θεμη Σταυρου (ΜΑΣΚΩΤ ΜΙΚΥ ) και Κωνσταντινο Παπακωσταντνου,τον Γιαννη Ντανα .Τον D.J Κωνσταντινο για την φανταστικη μουσικη επενδυση της εκδηλωσης . Τον Γωργο Γιουλη , Τασο Αρβανιτη και Σπυρο Καρατζα .
Την αγαπημενη μου φιλη Δημητρα Χειμωνα που εφερε την Βιβλιοθηκη Ψαχνων στην εκδηλωση μας κι εκανε πολυ ομορφα πραγματα με τα παιδια και οχι μονο ,βοηθησε ποικιλοτροπως οπως παντα !!!
Την συναδελφο του 1ου Νηπιαγωγειου Ψαχνων Ε.Μαυρογενη γιατι μαζι με τα παιδακια της εκαναν πραγματακια και τα προσφεραν στην εκδηλωση με πολυ αγαπη καθως και το Συλλογο Γονεων και Κηδεμονων του 1ου Νηπιαγωγειου για την δικη του προσφορα .
Για την προσφορα τους στην εκδηλωση θα ηθελα να ευχαριστησω τις : Κατερινα Κουκουρα , Νικη Παταπη , Βουλα Παταπη , Φωτενη Παταπη , Γιωτα Καλυβιτη ,Βασω Καλογιαννη , Σπυριδουλα Γκαβαλη , Αλεξανδρα Χαλασταρα , Γυμνασιο Ψαχνων , το Συλλογο Καθενων .
Τον κ.Γιωργο Καραχαλιο για την παραχωρηση του ομορφου αυτου χωρου .
Το 3ο Δημοτικο Σχολειο Ψαχνων για την συνεργασια ,το Συλλογο Γονεων και Κηδεμονων και τον Προεδρο Αντωνη Πριονα για την σημαντικη συμβολη του στο Τουρνουα .
Την Ολυμπια την πολυτιμη βοηθο και φιλη μου .
Και τελος τον Δημητρη Ντοβα Διευθυντη Δημοτικου Σχολειου Τριαδας για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε , για τις συμβουλες για την συμπαρασταση στις δυσκολες στιγμες αλλα και για την πιο γλυκια επιβραβευση !!!
Ευχομαι καλες γιορτες σε ολους και παντα να μοιραζομαστε ομορφες στιγμες και αναμνησεις!!!
Ηλιάνα Καραδόντα

Σχόλια