Ψήφισμα Αγροτών Διρφύων-Μεσσαπίων

Γύρω στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων πραγματοποίησαν πορεία με τα τρακτέρ τους και συγκεντρώθηκαν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
Οι αγρότες της Εύβοιας με τα Τρακτέρ τους στην Χαλκίδα
Οι αγρότες της Εύβοιας με τα Τρακτέρ τους στην Χαλκίδα
Οι αγρότες - κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την προκαταβολή του φόρου και την αύξηση του ΦΠΑ που τους επιβάλλει η Κυβέρνηση καθώς και για το νέο ασφαλιστικό που τους βρίσκει αντίθετους.
 
Την ίδια στιγμή αντιπροσωπευτικό τμήμα των αγροτών - κτηνοτρόφων συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Ευβοίας, κο Φάνη Σπανό και συζήτησε όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα του Νομού μας.
 
 
Ακολουθεί το Ψήφισμα των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων:
 
Οι αγρότες - κτηνοτρόφοι του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής Αγώνα, συγκεντρωθήκαμε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας ενώνοντας τις δυνάμεις μας σε ένα κοινό αγώνα για να μην μας υποχρεώσουν να εγκαταλείψουμε τον τόπο μας.
 
Δίνουμε τη μάχη και θα αγωνιστούν μέχρι να δικαιωθούμε.
 
Για να επιβιώσουν οι εκμεταλλεύσεις μας και οι οικογένειες μας
Για να υπάρχει αύριο πρωτογενής παραγωγή στη χώρα μας
Για να μην διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια
 
Αντιστεκόμαστε και απαιτούμε
 
Την διατήρηση του συντελεστή φορολόγησης στο 13%
Την κατάργηση της προκαταβολής φόρου
την κατάργηση των τεκμηρίων φορολόγησης
Την άμεση απόσυρση των διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης που αφορούν τους αγρότες και την διατήρηση του ΟΓΑ σαν αυτόνομου ασφαλιστικού φορέα των αγροτών.

Σχόλια