Έκθεση Καλών Τεχνών και Κοσμήματος στα Ψαχνά.


ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων με τoν Πολιτιστικο Φορέα του (ΔΗΚΑΔΙΜΕ) ως γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία του στα θέματα πολιτισμού και βάζοντας υψηλούς στόχους στην ανάδειξη και την ανάπτυξη του διότι θεωρεί ότι είναι σημαντικό κομμάτι για την πρόοδο και εξέλιξη ενός τόπου και έχοντας γνώση ότι υπάρχουν εξαιρετικοί Δημιουργοί-Καλλιτέχνες στον τόπο μας στους οποίους δεν έχει δοθεί ποτέ ενδιαφέρον και η στήριξη που απαιτείται, οργανώνει έκθεση Καλών Τεχνών και κοσμήματος έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στους καλλιτέχνες αυτούς να εκθέσουν το ταλέντο τους και τα έργα τους σε όλους τους πολίτες εντός και εκτός του Δήμου μας και να δώσει ευκαιρία αναγνώρισης όπως τους αξίζει και όχι να παραμένουν στην αφάνεια και μέσα από αυτούς να αναδείξουμε τον τόπο μας και την Καλλιτεχνική-Πνευματική του δυναμική, σκέψη μας είναι να γίνει θεσμός για τον Δήμο μας.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα Διατηρητέα κτίρια στην πλατεία Ψαχνών από 9-3-2016 έως 16-3-2016. Η έκθεση θα είναι στην διάθεση του κοινού από τις 9:30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, η είσοδος ελεύθερη.

Μπορούν να εκθέσουν τα έργα τους:
Ζωγράφοι-Αγιογράφοι
Γλύπτες,Ξυλογλύπτες
Ψηφιδωτά και κατασκευαστές χειροποίητου κοσμήματος.
Οι καλλιτέχνες θα κατάγονται από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας τις εργάσιμες μέρες από 12:30 έως τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι και 20-2-2016.

Σχόλια