"Αποκατάσταση" Βληώρα από Ψαθά για την τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών.


Στα τέλη του Απριλίου ένα από τα θέματα που είχε απασχολήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων  ήταν αυτό της τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου. Στην τότε συνεδρίαση είχε απορριφθεί ο κλάδος ΠΕ Μηχανολόγων-Μηχανικών από την κρίση για την θέση του διευθυντή. Τότε υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις τόσο από τον υπάλληλο που αποκλειόταν από την κρίση όσο και από  Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης αλλά και της ίδιας της συμπολίτευσης. Τότε ο κος Χασάνδρας είχε αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς τον συγκεκριμένο υπάλληλο μη κατάλληλο για να μπορέσει να συμπεριληφθεί στην κρίση για την θέση του διευθυντή παρότι είχε όλα τα ουσιαστικά προσόντα για την θέση αυτή.
Το θέμα ήλθε εκ νέου στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου παρότι την ευθύνη για την προηγούμενη απόφαση είχε ο τότε αντιδήμαρχος κος Χασάνδρας, την ευθύνη πήρε ο Δήμαρχος λέγοντας ότι ήταν δικό του λάθος και διορθώθηκε. Και για αυτό ήλθε εκ νέου στο Δ.Σ μαζί με το όνομα  του κου Βλήωρα, που είχε αποκλειστεί από την απόφαση του Απριλίου.

Στο θέμα τοποθετήθηκε ο πρώην Δήμαρχος κος Μπουροδήμος, ο οποίος είπε: "Χαιρόμαστε που έρχεται εκ νέου το θέμα στο Δ.Σ και θα αξιολογηθούν όλοι οι υπάλληλοι των εσωτερικών υπηρεσιών το ίδιο". Ενώ ο επικεφαλής της ελάσσονος  αντιπολίτευσης κος Ηλιάδης ανέφερε ότι "Όπως ο ήλιος φωτίζει για όλους έτσι θα αξιολογηθούν όλοι το ίδιο". Ενώ σημείωσε ότι "Μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε", εκφράζοντας έτσι την ικανοποίησή του για την χθεσινή εξέλιξη.

Σχόλια