Με επιτυχία η εκδήλωση-ομιλία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών για την παιδική κακοποίηση και τους διαδικτυακούς κινδύνους. Έδωσε το παρόν και ο Μητροπολίτης Χαλκίδος. Φωτογραφικό υλικό

Το διαδίκτυο είναι ένας κυκεώνας, στον οποίον υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες και γνώσεις αλλά και πάρα πολλοί κίνδυνοι για όλους μας, πόσο μάλλον για τα μικρά παιδιά. Ποιοι όμως είναι αυτοί οι κίνδυνοι και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν; Είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία έδωσε απαντήσεις στην χθεσινή εκδήλωση-ομιλία που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών ο Σχολικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κος Μηττάκος Δημήτριος, με πάρα πολλά παραδείγματα αλλά και διαφάνειες.

Επίσης ένα άλλο θέμα που απασχόλησε την χθεσινή εκδήλωση-ομιλία ήταν και η παιδική κακοποίηση στην οποία αναφέρθηκε η κα Στάμου Έλλη ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού. Η κα Στάμου αφού αναφέρθηκε στο πως δημιουργήθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, ήταν όνειρο του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου ο οποίος έφυγε από την ζωή μικρούλης αφού δεν βγήκε νικητής από την επάρατη νόσο, διάβασε τα λόγια του μικρού Ανδρέα, που είχε γράψει στο ημερολόγιό του για την ιδέα του, συγκινήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Κατόπιν αναφέρθηκε στο τι είναι η παιδική κακοποίηση, ποιες οι μορφές, ποιος μπορεί να προβεί σε κακοποίηση των παιδιών, μέτρα προφύλαξης και όχι μόνο.
Στο τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση σχετικά με τα παραπάνω θέματα.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτό το σημείο στον διευθυντή του σχολείου κο Βασίλη Τόλη, στο εκπαιδευτικό προσωπικό, στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, σε όλους όσους εργάστηκαν για να βγει αυτή η επιτυχής εκδήλωση αλλά και στους ομιλητές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης ΧαλκίδΑς-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κοντογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Βασιλείου και κος Κεραμιδάς, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ψαχνών κος Γιαννούτσος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατήρ Στυλαινός Σωτηρόπουλος, εκπαιδευτικοί και γονείς.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
10152467_835199579940240_1058255425760335041_n
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA

Σχόλια