Μπουροδήμος προς Ψαθά για το ΕΣΠΑ: "Το έχει πάρει χαμπάρι ο Δήμος ή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου"; Ψαθάς: "Δεν κωλυσιεργεί ο Δήμος. Θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ φράγμα και αγροτική οικονομία".

"Το νέο ΕΣΠΑ είναι ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ο εκάστοτε Δήμος ευελπιστεί σε κάποιες χρηματοδοτήσεις και ενώ θα έπρεπε να έχουν έλθει στο σημερινό Δ.Σ. κάποια έργα προς ένταξη, δεν βλέπω κανένα έργο και θέλω να ρωτήσω το έχει πάρει χαμπάρι ο Δήμος ή κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου; Θέλω να έχω μία πληροφόρηση". Ανέφερε στην χθεσινή συνεδρίαση ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μπουροδήμος θέτοντας ως θέμα προ ημερησίας διάταξης τι γίνεται με το ΕΣΠΑ και τα έργα που θα ενταχθούν σε αυτό.

Ο Δήμαρχος κος Ψαθάς απαντώντας στον κο Μπουροδήμο ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία κωλυσιεργία από την μεριά του Δήμου, αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, για αυτό δεν υπήρξε στην χθεσινή συνεδρίαση κάποιο θέμα σχετικά με το ζήτημα στην ημερήσια διάταξη.
Σε ότι αφορά τα έργα που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ ο Δήμαρχος ανέφερε ότι δίνει προτεραιότητα στο φράγμα αλλά και στην αγροτική οικονομία. Σε ότι αφορά το ζήτημα του φράγματος, του οποίου η δημιουργία ακούγεται πάνω από μισό αιώνα, κάποια στιγμή θα πρέπει να υλοποιηθεί ώστε να μην εμφανιστούν και πάλι προβλήματα με την ποιότητα και την ποσότητα του νερού που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σχόλια