Ακόμη ένα περιστατικό κλοπής ρεύματος από Ρομά στην Καστέλλα

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στους Ρομά και στα διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται από την παραβατικότητα κάποιων εξ αυτών στην περιοχή της Καστέλλας. Πολλά είναι τα περιστατικά κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις κολώνες της ΔΕΗ, δίχως όμως η πολιτεία να εφαρμόζει τη νομοθεσία σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ένα ακόμη περιστατικό κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα. Ένας αθίγγανος είχε ανέβει σε κολόνα της ΔΕΗ και "επεξεργαζόταν" τα καλώδια με γυμνά χέρια ενώ από κάτω άλλοι δύο άνδρες κρατούσαν τσίλιες. Όταν έγιναν αντιληπτοί αμέσως ειδοποιήθηκε ο Δήμαρχος όπου έσπευσε στο σημείο και κάλεσε και την ΔΕΗ, αλλά ειδοποιήθηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Καστέλλας για το συμβάν.
Περαστικός από το σημείο επίσης τράβηξε την παρακάτω φωτογραφία αλλά έφυγε γρήγορα διότι έγινε αντιληπτός από τους τρεις Ρομά.
12769443_487574508096471_322836079_n
Τέτοιου είδους περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά στην Καστέλλα και τίθεται σε κίνδυνο τόσο η ζωή των ίδιων ων αθίγγανων που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, αλλά και των πολιτών της Καστέλλας και των διερχόμενων οδηγών. Για αυτό η πολιτεία θα πρέπει να εφαρμόσει το νόμο και σε αυτούς, όπως εφαρμόζει σε όλους όσους προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Θα πρέπει επιτέλους να τους αντιμετωπίσουμε τους Ρομά όπως αντιμετωπίζουμε τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες.

Σχόλια