Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών και το Δημοτικό Σχολείο και νηπιαγωγείο Τριάδας στο πρόγραμμα "Διατροφή" του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου.


Στο πρόγραμμα "Διατροφή" του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου εντάχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σχολεία από τα Ψαχνά αλλά και από την τοπική κοινότητα της Τριάδας. Από τα Ψαχνά εντάχθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο ενώ από την τοπική κοινότητα της Τριάδας εντάχθηκαν το Δημοτικό Σχολείο και το νηπιαγωγείο. Για αυτή την εξέλιξη συγχαρητήρια αξίζουν στους διευθυντές κ.κ. Βασίλη Τόλη και Δημήτρη Ντόβα αλλά και στην νηπιαγωγό και Ηλιάνα Καραδόντα.

Από την έναρξη του Προγράμματος «ΔΙΑΤΡΟΦΗ», τον Απρίλιο του 2012, έως σήμερα, το ΙΣΝ  έχει διαθέσει συνολικά €21 εκατομμύρια για την ενίσχυσή του, συνυπολογίζοντας και τη δωρεά με τη μέθοδο matching funds. Ειδικότερα, όσον αφορά στη μέθοδο των συμπληρωματικών κονδυλίων (matching funds), το ΙΣΝ θα προσφέρει δωρεά ίσης αξίας για κάθε €100.000 που θα συγκεντρώσει το Ινστιτούτο Prolepsis από άλλους δωρητές για τους σκοπούς του Προγράμματος.
Οι σχετικές δωρεές του ΙΣΝ για την ενίσχυση του εν λόγω Προγράμματος αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% της συνολικής, έκτακτης Πρωτοβουλίας του Ενάντια στην Κρίση, συνολικού ύψους €200 εκατομμυρίων.
Τα τρόφιμα που δίδονται στα παιδιά είναι ελεγμένα και πολύ καλής ποιότητας σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε στην διάθεσή μας.

Σχόλια