Με επιτυχία η ημερίδα για την πειθαρχία και τα όρια στα παιδιά σχολικής αγωγής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε εχθές στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου με θέμα Πειθαρχία και Όρια στα παιδιά Σχολικής Ηλικίας. Ομιλήτρια στην ημερίδα αυτή ήταν  η κα Σιούτη Ζωή Ψυχολόγος υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η κα Σιούτη ειδικότερα αναφέρθηκε στο τι σημαίνει οριοθέτηση συμπεριφοράς του παιδιού, γιατί είναι απαραίτητα τα όρια, σε ποια ηλικία αρχίζει η οριοθέτηση συμπεριφοράς του παιδιού, πως πρέπει οι γονείς να θέτουν τα όρια, ποια είναι τα χαρακτηριστικά της κατάλληλης γονικής στάσης που θα επικοινωνήσει ο κάθε γονέας αποτελεσματικά με το παιδί του και πως επιτυγχάνεται η οριοθέτηση.
Κλείνοντας την πολύ όμορφη ομιλία της η κα Σιούτη μέσω δύο παραδειγμάτων άνοιξε την συζήτηση με το κοινό, η οποία ήταν ενδιαφέρουσα και πάρα πολύ εποικοδομητική. Το συμπέρασμα το οποίο βγήκε από την χθεσινή ημερίδα ήταν ότι Τέλειοι γονείς δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και τέλεια παιδιά, και ότι ο κάθε γονέας είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα απ' όλους το παιδί του.
Το παρόν στην χθεσινή ημερίδα μεταξύ των άλλων έδωσαν ο πατήρ Στυλιανός Σωτηρόπουλος εφημέριος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκπρόσωποι των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, δάσκαλοι και πολλοί γονείς.
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
A

Σχόλια