Μπουροδήμος: "Ζητάμε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους Ρομά". Ψαθάς: "Θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου".

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε γίνει τον Φεβρουάριο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Καστέλλας κος Νίκος Ματράκας είχε ζητήσει από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από τον ίδιο τον Δήμαρχο να συγκληθεί μία Ειδική Συνεδρίαση με θέμα τους Ρομά. Το συγκεκριμένο θέμα μας απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν γραφτεί αναρτήσεις επί αναρτήσεων τόσο για διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω παραβατικότητας, όσο και για τα αυθαίρετα, τρόποι αντιμετώπισης κ.ο.κ.

Μπουροδήμος
Στην χθεσινή συνεδρίαση το θέμα για σύγκληση ειδικής συνεδρίασης για το παραπάνω ζήτημα έφερε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μειζονος αντιπολίτευσης κος Μπουροδήμος. Όπως σημείωσε θα έπρεπε να έχει συγκληθεί από τον Φεβρουάριο έως σήμερα μία τέτοια συνεδρίαση, κάτι το οποίο όμως έως στιγμής δεν έχει γίνει. Τόνισε ότι αν δεν γίνει έως την επόμενη τακτική συνεδρίαση, τότε ο ίδιος θα μαζέψει τον αριθμό των υπογραφών που χρειάζονται για μία τέτοια συνεδρίαση.
Ψαθάς
Ο Δήμαρχος κος Ψαθάς τοποθετούμενος στο παρόν ζήτημα ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση σχετικά με το ζήτημα και γιατί όχι να μην βρεθούν και λύσεις. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και γράφτηκε και στα πρακτικά,

Σχόλια