Έριξαν την Ελλάδα στην επαιτεία. του Γιώργου Πρατζίκου

Έως σήμερα πολύ λίγα είναι τα Editorial τα οποία έχω γράψει. Και πολύ λιγότερα, τα οποία είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, τα οποία αναφέρονται στην πολιτική και γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και στις διάφορες "επικίνδυνες αποστολές" που μας έβαλαν οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΑΙΟΙ.

Για αυτό αποφάσισα σήμερα να ασχοληθώ με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα όπου ζω και μεγάλωσα. Στην χώρα του Σωκράτη, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα. Στην χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία και την οποία κατάντησε μία παρέα ανθρώπων, ζητιάνα ντυμένη με κουρέλια και με ξεσκισμένα ρούχα. Η Ελλάδα, που κάποτε έδινε τα φώτα του πολιτισμού σε όλον τον κόσμο και που μιλούσαν όλοι για αυτή και χάρη σε αυτή αναπτύχθηκε ο Δυτικός Πολιτισμός, και τώρα ο Τσίπρας και ο Καμένος την έχουν ρίξει στην επαιτεία. Ζητιάνα την κατάντησαν και να γίνεται αντικείμενο των ορέξεων των δύο αυτών αλλά και της επικίνδυνης παρέας τους.
Για αυτό όμως δεν ευθύνονται μόνο οι παραπάνω, αλλά όλοι μας. Είτε τους ψηφίσαμε είτε όχι, είτε ψηφίσαμε Όχι στο δημοψήφισμα. Όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του έχει την δική του ευθύνη, που κάποια στιγμή θα πρέπει να την αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να φύγουν αυτοί οι οποίοι κατέστρεψαν την χώρα μου. Και να έλθουν άνθρωποι στην εξουσία οι οποίοι σέβονται το όνομα Ελλάδα και κατανοούν την μεγάλη δύναμή της.
Γεώργιος Πρατζίκος
Θεολόγος

Σχόλια