Διαλύουν την ιστορία και την Παιδεία στην Ελλάδα. Του Γεωργίου Πρατζίκου.

Αγαπητοί μου αναγνώστες την ώρα που σε πολλές χώρες του δυτικού κόσμου διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά και την αρχαιοελληνική ιστορία και γενικότερα την ελληνική ιστορία, οι κυβερνώντες την χώρα μας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφανίσουν από την εκπαίδευση οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει, μία με την μείωση των αρχαίων ελληνικών, μία με το να αφαιρέσουν από την ιστορία οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί από τον τον οιονδήποτε διεστραφέντα νου "ρατσιστικό" και "εθνικιστικό". Μετά από την Καταστροφή της Σμύρνης που σύμφωνα με την κα Ρεπούση δεν ήταν καταστροφή αλλά "συνωστισμός", ύστερα από την γενοκτονία των Ποντίων, που σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας κο Φίλη δεν ήταν γενοκτονία, θα δούμε τα Σκόπια να μην είναι Σκόπια αλλά Μακεδονία, η Επανάσταση ου 1821, να μην είναι επανάσταση αλλά κλεφτοπόλεμος και άλλα τέτοια, για να μην φανούμε δήθεν ρατσιστές και εθνικιστές και να διδάσκουμε τα παιδιά μας μόνο ανακρίβειες και αναλήθειες. Και ακόμη θα μας βάλλουν να μαθαίνουμε


Επίσης, όπως είναι γνωστό, όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν και να το αποδεχτούν, θα γίνει προσπάθεια να σταματήσουν οι εθνικές γιορτές και στο μέλλον ίσως και οι θρησκευτικές για να μην αισθάνονται άσχημα οι αλλοδαποί που ζουν στην χώρα μας. Θα μας καταργήσουν τα εθνικά μας σύμβολα. Θα μας καταργήσουν τα θρησκευτικά μας σύμβολα. Θα μας κάνουν να μην φοράμε ούτε καν σταυρό, ούτε καν κομποσχοίνι, δήθεν για να μην προκαλούμε τους συνάνθρωπούς μας που έχουν εισέλθει στην χώρα μας.

Και μεις τι κάνουμε; Τα δεχόμαστε όλα αβίαστα διότι η οικονομική κρίση μας έχει ταλανίσει και μας έχει οδηγήσει στην ανέχεια. Αλλά αναλογιστήκαμε ποτέ ότι η κρίση που έχει δημιουργηθεί ότι μπορεί να είναι ένα μέρος της κρίσης, που θέλουν να μας δημιουργήσουν κάποιοι; Όχι ότι δεν φταίμε και εμείς, αλλά κάποιοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιήσουν αυτό που είχαν από παλιά στο νου τους. Αυτό που είχε πει περίτρανα ο Κίσινγκερ το 1991. Για να καταστρέψετε τους Έλληνες χτυπήστε τους στην πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια, την παιδεία.

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους.

Γεώργιος Πρατζίκος

Θεολόγος

Σχόλια