Τέλος αγωνίας για την δημιουργία του αστυνομικού τμήματος στον Δήμο μας αρχές Ιουλίου.

Όπως όλα δείχνουν αρχές του Ιουλίου, φαίνεται να λαμβάνει τέλος η αγωνία τόσο του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά όσο και των πολιτών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, σχετικά με την δημιουργία αστυνομικού τμήματος στην πόλη των Ψαχνών.

Το παρόν θέμα μας έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν, και όλοι αναμένουμε την απόφαση του αρμόδιου υπουργού αλλά και του Γενικού Γραμματέα κου Αναγνωστάκη μετά την αξιολόγηση που γίνεται, και η οποία θα τελειώσει στις αρχές του καλοκαιριού.
Το κτίριο που θα στεγαστεί το αστυνομικό τμήμα, αν και εφόσον δημιουργηθεί στον Δήμο μας, όπως έχει αναφέρει ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, θα είναι οι αποθήκες της Ενώσεως Αγροτικών Συνεταιρισμών Ευβοίας στα Ψαχνά. Δεν γνωρίζουμε όμως αν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, ώστε να είναι όλα έτοιμα, όταν βγει η αναμενόμενη απόφαση που όλοι οι κάτοικοι περιμένουμε.
Και αυτό το αναφέρουμε διότι, εάν δεν είναι έτοιμος ο χώρος, τουλάχιστον όπως είχε πει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην Δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μπουροδήμος, μπορεί να αναβληθεί η απόφαση της δημιουργίας στον Δήμο μας μέχρι ωσότου είναι έτοιμος ο χώρος. Κάτι το οποίο απεύχονται τόσο ο νυν Δήμαρχος και το Δ.Σ όσο και οι πολίτες.

Σχόλια