Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Χαλκίδας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών

Στα πλαίσια της Βιωματικής Προσέγγισης της Θείας Λειτουργίας σύμφωνα με την παράδοση της Εκκλησίας μας, σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτου Χαλκίδος  κ.κ. Χρυσοστόμου. Επίσης στην τέλεση του Μυστηρίου συμμετείχαν ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος πατήρ Αιμιλιανός Χρήστου, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ψαχνών πατήρ Νικόλαος Δανέλλης, ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ψαχνών πατήρ Εμμανουήλ Νταλλαρής, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Τριάδας Μεσσαπίων πατήρ Φώτιος Πάσχος και ο αρχιδιάκονος πατήρ Νεκτάριος Ευγενικός.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο χορό των ψαλτών χοροστάτησε ο διδάσκαλος βυζαντινής μουσικής-ψαλτικής κος Δήμος Τσίμπος.
Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρόεδρος του Δ.Σ.  κος Κοντογιάννης, ο Αντιδήμαρχος κος Ματράκας, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Ψαχνών κος Γιαννούτσος, η Δημοτική Σύμβουλος και συνταξιούχος εκπαιδευτικός κα Βασιλείου Μαρία, διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί και γονείς.
Ο Μητροπολίτης εξήγησε στους μαθητές πως γίνεται το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας και τους ευχήθηκε Χρίστος Ανέστη, καλή πρόοδο και τους έδωσε και διάφορες και πολύ χρήσιμες συμβουλές. Οι μαθητές μετάλαβαν και πήραν τις ευλογίες του Μητροπολίτου.
Συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία αξίζουν στον διευθυντή κο Βασίλη Τόλη, στο διδακτικό προσωπικό, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν για να επιτευχθεί αυτή.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό;
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA

Σχόλια