Ερώτημα Ηλιάδη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. για τις επίσημες κινήσεις που έχουν γίνει από τον Δήμο για το μέλλον της εταιρίας Λάρκο.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους τελευταίους μήνες την τοπική κοινωνία των Ψαχνών αλλά και των περιχώρων είναι το μέλλον της εταιρίας Λάρκο. Και αφού απασχολεί όλη την τοπική κοινωνία, πως γίνεται να μην απασχολεί και τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ερώτημα για τις κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα της Λάρκο, έθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Βασίλης Ηλιάδης.
Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων απαντώντας, ακολούθησε για ακόμη μία φορά την θέση που έχει κατά καιρούς εκφράσει, ότι δηλαδή αγωνιά και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους και ότι δεν θέλει να κλείσει η εταιρία, διότι, όπως τόνισε,  σε αυτή δουλεύουν συμπατριώτες του, φίλοι του και συγγενείς του. Όπως ανέφερε θα κάνει ότι περνάει το χέρι του ώστε να μην κλείσει η εταιρία, τονίζοντας ότι "αν κάποιοι αγωνιούν για το μέλλον της εταιρίας μία, εγώ αγωνιώ δέκα και θα κάνω ότι μπορώ ώστε να μην κλείσει". Ενώ, αν και δεν του τέθηκε ερώτημα, ο Δήμαρχος για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στις δειγματοληπτικές γεωτρήσεις που είχε ζητήσει η Λάρκο, σημειώνοντας ότι "ναι μεν να μην κλείσει η Λάρκο, αλλά δεν μπορώ να αφήσω την περιοχή μου χωρίς νερό". Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην βλάβη που έχει η γεώτρηση G3 και η οποία έχει βγει εκτός λειτουργίας και στην αποκατάσταση της βλάβης σε γεώτρηση στην Τριάδα.
Όμως στο ερώτημα του κου Ηλιάδη, δεν απάντησε ο Δήμαρχος, αφού δεν ανέφερε καθόλου τι επίσημες κινήσεις έχουν γίνει από την μεριά του Δήμου για την εταιρία, όπως τονίστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση. Αν και ρωτήθηκε και για δεύτερη φορά σχετικά με το ζήτημα.

Σχόλια