Διημερίδα στο Κριεζώτειο με θέμα "Εθελοντισμός και Αναπηρία"

Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ στα πλαίσια της συνεργασίας με το ΚΕΦΙΑΠ Ευβοίας και στα πλαίσια των δράσεων που έχουν ως στόχο την ισότητα και την δημιουργικότητα των ατόμων με ιδιαιτερότητα ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικής διημερίδας με τίτλο "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ".

Η επιστημονική εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΣΣΛΕΠΕ, Ινστιτούτο Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Γραφείο Εκπαίδευσης και Ποιότητας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, το ΚΕΦΙΑΠ Ευβοίας, και το Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με ιδιαιτερότητες Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριάδας "Νικόλαος Κριεζώτης" και εκπρόσωποι σχολείων, τοπικών φορέων και συλλόγων οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και υποστήριξης σε σχέση με την διαφορετικότητα και την αναπηρία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή 16 και 17 Ιουνίου και ώρες 19:00-22:30, στο Κριεζώτειο του τοπικού Διαμερίσματος Τριάδας Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, Εθελοντές, Φροντίζοντες ΑΜΕΑ, Επαγγελματίες, Φοιτητές και απλούς πολίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Η επιστημονική εκδήλωση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 8:00-10:00 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου "ΤΡΙΑΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ" με την υποστήριξη του Δημοτικού Σχολείου Τριάδας.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Οι ομιλητές και το πρόγραμμα των εργασιών του Διημέρου, και της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου θα ανακοινωθούν σε κοινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων τις προσεχείς ημέρες.

Σχόλια