Γιορτή παραδοσιακής πίτας από τον σύλλογο γυναικών η"Έκφραση"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
«Η «ΕΚΦΡΑΣΗ»
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «η έκφραση» θα πραγματοποιήσει για πρώτη χρονιά φέτος (2016) διαγωνισμό πίτας, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων-ΔΗΚΑΔΙΜΕ, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών.. Πρόκειται για μια προσπάθεια σχεδιασμού και υλοποίησης διαγωνισμού, με παραδοσιακές πίτες φτιαγμένες από μέλη του Συλλόγου.

Ο διαγωνιστικός χαρακτήρας που δίνουμε αναδεικνύει την άμιλλα και εντείνει την προσπάθεια για να μεγαλουργήσει το έδεσμα, και ταυτόχρονα να προβάλλει και να αναδείξει τον τόπο μας.
Φέρτε και την δική σας πίτα ( ...μην ξεχάσετε να φέρετε και την συνταγή της) και ελάτε να απολαύσουμε την γεύση της σε κλίμα γλεντιού, με τραγούδι και χορό, που θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας.
Στην προσπάθεια αυτή καλούνται τα μέλη του Συλλόγου να δηλώσουν συμμετοχή για τον διαγωνισμό πίτας έως και Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, με την παρασκευή μιας πίτας δική τους επιλογής (αρμυρής ή γλυκιάς).
Η Γιορτή της Πίτας είναι μια ακόμη δράση η οποία περικλείεται στα πολιτιστικά και κοινωνικά «δρώμενα» του Συλλόγου μας, και αναμένεται (οραματίζεται)να προσελκύσει φίλους της παράδοσης από την ευρύτερη περιοχή.
Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται στο γραφείο του Συλλόγου ή στα τηλέφωνα 6909257333- 6974027687 – 6973536998 – 6979306060.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχόλια