Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας Ταξίαρχος της Αστυνομίας Γεωργακόπουλος στο Δ.Σ. του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων για τους Ρομά.


Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το παρόν έδωσε και ο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας Ταξίαρχος Γεωργακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζητήματα που δημιουργούνται από τους Ρομά. Το ζήτημα το γνωρίζει πολύ καλά, όπως ανέφερε, διότι ήταν αστυνομικός διευθυντής στην Βοιωτία πριν έλθει στην Εύβοια και έζησε από κοντά τα διάφορα προβλήματα που δημιουργούντο από τους Ρομά.

Ανέφερε επίσης ότι το τελευταίο τετράμηνο που βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας έχον αυξηθεί οι συλλήψεις σε ότι αφορά τους Ρομά. Ενώ σε ότι αφορά τις κλοπές από Ρομά στην περιοχή μας κατά τον μήνα Μάιο δεν είχε συμβεί καμία κλοπή και κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο από μία κλοπή. Ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι θα κάνει από την πλευρά του ότι είναι δυνατόν για την μείωση της εγκληματικότητας και των παραβάσεων από τους Ρομά και ότι το πρόβλημα βέβαια θα μειωθεί κατά πολύ μόνο εάν δημιουργηθεί αστυνομικό τμήμα στην περιοχή.

Σχόλια