Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καστέλλας Ν. Ματράκας για Ρομά: "Έλεγχος κατά την εγγραφή στα δηματολόγια. Δε πληρώνουν νερό και το κατασπαταλούν"! Δείτε βίντεο

Ένας από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική κοινότητα της Καστέλλας με τα προβλήματα που δημιουργούνται από μερίδα αθίγγανων είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κος Νίκος Ματράκας.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση κατά την τοποθετήσή του αναφέρθηκε στο πόσο εύκολα γράφονται στα δηματολόγια. Ενώ οι μόνιμοι αθίγγανοι είναι περίπου 390, πολλές φορές ξεπερνούν και τους 1.000. Για αυτό, όπως τόνισε θα πρέπει να γίνεται έλεγχος κατά την εγγραφή των ανθρώπων αυτών στα δηματολόγια.
Ακόμη αναφέρθηκε στο πόσο καλά δικτυωμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζουν από πριν ποια προγράμματα βγαίνουν, ποια μπορούν να τα εκμεταλλευτούν και τα εκμεταλλεύονται πριν οι υπόλοιποι πολίτες αντιληφθούν ότι υπάρχουν και ότι έχουν βγει.
Αναφέρθηκε ακόμη στο ότι οι άνθρωποι αυτοί υδρεύονται δωρεάν και η σπατάλη στο νερό είναι πολύ μεγάλη. Με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και στην υδροδότηση των περιοχών Ψαχνών και Καστέλλας. Αυτό βέβαια δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλά πρέπει κάτι να γίνει άμεσα για την εξάλειψή του.
Σε ότι αφορά την κατεδάφιση των αυθαιρέτων ο κος Ματράκας ανέφερε ότι θα πρέπει να γκρεμιστούν όλα τα παράνομα παραπήγματα και να μείνουν μόνο οι νόμιμοι και οι μόνιμοι στην περιοχή.
Ακολουθεί και βίντεο από την τοποθέτηση του κου Ματράκα



Βίντεο Psaxniwths

Σχόλια