Όλα όσα ειπώθηκαν για την ποσότητα και την ποιότητα του νερού.

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τους πολίτες των Ψαχνών και όχι μόνο είναι το ζήτημα της ποιότητας του νερού. Και σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε εχθές στον απολογισμό του ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος ανέφερε ότι κατά το έτος του 2015 έγιναν τέσσερις μετρήσεις, οι οποίες δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε ότι αφορά το εξασθενές χρώμιο και το νερό είναι κατάλληλο για πόση παρότι υπάρχουν κάποιοι που ακόμη φοβούνται να το καταναλώσουν και παίρνουν εμφιαλωμένο.

Ακόμη ανέφερε ότι κατά το έτος που διανύουμε έχει γίνει δειγματοληψία στην οποία το παρόν έδωσε και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και γιατρός Βασίλης Ηλιάδης.
Στο θέμα του νερού αναφέρθηκε και ο πρώην Δήμαρχος κος Μπουροδήμος, ο οποίος  αν και ανέφερε ότι σε ότι αφορά την ποιότητά του, πάντα σε ότι αφορά το εξασθενές χρώμιο, το νερό δεν έχει κανένα θέμα και θα πρέπει να το καταναλώνουμε άφοβα, αναφέρθηκε στο θέμα της υπερχλωρίωσης, το οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο για την δημόσια υγεία. Θα πρέπει, είπε χαρακτηριστικά, "να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην πετάμε με τον κουβά το χλώριο. Είναι επικίνδυνο. Στις δειγματοληψίες εμφανίζεται υπολειματικό χλώριο".
Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην υδροδότηση στο τοπικό διαμέρισμα της Τριάδας, αλλά και στη Γλυφάδα, όπου είχαν χωρίς νερό πάνω από 1,5 μήνα και λύθηκε εχθές.
Σε ότι αφορά την ποσότητα και την ποιότητα του νερού αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Ηλιάδης ο οποίος για ακόμη μία φορά  γνωστοποίησε την πρότασή του να έλθει νερό από την περιοχή των "Ερίων" που θα λύσει το θέμα μία και καλή ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και στο μέλλον.

Σχόλια