Η γιορτή λήξης νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Τριάδας ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Unicef. Δείτε φωτογραφικό υλικό

Ξεχωριστή ήταν φέτος η γιορτή λήξης του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου της τοπικής κοινότητας της Τριάδας, η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Unicef. Καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς οι μικροί μαθητές γνώρισαν πως ζουν συνομήλικοί τους από διάφορα μέρη του κόσμου όπως Ισπανία, Μεξικό και άλλες χώρες. Γνώρισαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο. Έμαθαν στο σχολικό έτος που έφθασε στο τέλος του ότι όλοι οι μαθητές είναι ίσοι και τα δικαιώματα όλων των παιδιών. Έφτιαξαν κατασκευές και αφιέρωσαν την χθεσινή γιορτή στα παιδιά όλου του κόσμου ακόμη και σε αυτά που ζουν σε χώρες όπου η εκπαίδευση, η ελευθερία και η ειρήνη δεν υπάρχουν αν και είναι δικαιώματα όλων των παιδιών.

Το παρόν στην χθεσινή γιορτή λήξης έδωσε από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κα Θάλεια Καλαμπαλίκη, ο πρώην αντιδήμαρχος κος Γιάννης Ράζος, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Τριάδας κος Ντόβας και αρκετοί πολίτες.
Συγχαρητήρια αξίζουν για όλη την προσπάθεια που έγινε καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς αλλά και για την πολύ όμορφη εκδήλωση στην δασκάλα Ιωάννα Δεσποινούδη και στη νηπιαγωγό Ηλιάννα Καραδόντα.
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του αρχοντικού "Κριεζώτης".
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA

Σχόλια