Ψαθάς: "Χρηματοδότηση για ζητήματα του νερού αν και φέτος δεν υπήρξε σοβαρότατο πρόβλημα. Ότι προβλήματα δημιουργήθηκαν από βλάβες που έγιναν από τις εργασίες για το αποχετευτικό. Θα αντικατασταθούν σωλήνες από αμίαντο που φθάνουν τα 2,5 χιλιόμετρα"!

Ένα από τα θέματα όπου έχει απασχολήσει πάρα πολύ τις περιοχές των Ψαχνών και της Καστέλλας κατά το παρελθόν είναι η ποιότητα και η ποσότητα του νερού. Φέτος, όπως σημείωσε και στην χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, δεν έχουν υπάρξει σοβαρά προβλήματα, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, σε ότι αφορά την ποσότητα του νερού. Και όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν οφείλονται σε βλάβες που σημειώθηκαν από εργασίες που γίνονται για το έργο του Αποχετευτικού.

Παρόλα ταύτα από την μεριά του Δήμου γίνονται προσπάθειες ώστε υπάρξει χρηματοδότηση για να βρεθεί τρόπος ώστε να αντιμετωπιστούν για πάντα ενδεχόμενα προβλήματα που αφορούν το ζήτημα του νερού.
Ένα άλλο θέμα, που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, είναι και η αντικατάσταση σωλήνων από αμίαντο στα Ψαχνά, στο δίκτυο ύδρευσης, το οποίο φτάνει περίπου τα 2,5 χιλιόμετρα, όπως ανέφερε εχθές ο Δήμαρχος κος Ψαθάς και η κα Μπονάνου από την τεχνική υπηρεσία. Σωλήνες που υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης δεκάδες χρόνια και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν αντικατασταθεί έως σήμερα.

Σχόλια