Η ΑΕΚ έκανε επαγγελματία ένα... κανονικό αριστερό μπακ τον Ψαχνιώτη Γιώργο Γιαννούτσο

Από τον καιρό του Μιχάλη Κασάπη η ΑΕΚ αναζητά έναν... κανονικό Έλληνα αριστερό μπακ, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Και αν ο Γιώργος Γιαννούτσος που υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση συνεχίσει να δουλέυει και να έχει τέτοια ανοδική πορεία μπορεί να κάνει την αγαπημένη του ομάδα να σταματήσει να ψάχνει για παίκτη σε αυτή τη θέση για χρόνια.
Στα 18 του χρόνια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Όλοι στα Σπάτα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ευβοιώτη ποδοσφαιριστή που πριν από πέντε χρόνια ήρθε στα Τμήματα Υποδομών της ΑΕΚ. Προσωπικά το θεωρώ λάθος που ο Γιαννούτσος το καλοκαίρι δεν ήταν στην προετοιμασία της ΑΕΚ από την στιμή που δεν υπήρχε και άλλο αριστερό μπακ (στη πορεία ενσωματώθηκε Ντίας) και υπήρχε μόνο ο Ντίντακ.
Ο Γιαννούτσος καλύπτει όλη την πλευρά. Εχει πάρει ήδη το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα, καθώς έχει συμμετάσχει σε κάποια φιλικά παιχνίδια όπως αυτό με την Εθνική Αστέγων πέρυσι, αλλά και με τα Τρίκαλα φέτος.
Διαθέτει όλο το «πακέτο» που χρειάζεται η θέση. Έχει πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, γρήγορος, διαβάζει το παιχνίδι, ενώ έχει και πολύ καλό σωματότυπο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Χαμηλών τόνων παιδί με στόχο τη δουλειά και τη συνεχή βελτίωση. Ο Γιαννούτσος είναι παίκτης που τον πστεύουν πολύ στα Σπάτα και στο μέλλον αναμένεται να πάρει και άλλες ευκαιρίες από τον Τιμούρ Κετσπάγια.
ΛΕΤΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Σχόλια