Ανησυχία για την ελονοσία και στον Δήμο μας. Καθησυχαστική η Δημοτική Αρχή.

Με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με την νόσο της ελονοσίας και ότι μπήκε σε καραντίνα ο Δήμος Χαλκιδέων, πολλοί γονείς και στον Δήμο μας είναι θορυβημένοι, όπως ανέφερε και η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών κα Χαρά Πετροπούλου στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.


Από την μεριά της η Δημοτική Αρχή ήταν καθησυχαστική η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας, λέγοντας ότι μόνο ένα είναι το κρούσμα το οποίο έχει γνωστοποιηθεί έως σήμερα. Ενώ ανέφερε ότι έχει γίνει ραντισμός για κουνούπια και κατσαρίδες και το επόμενο διάστημα θα γίνει και δεύτερος, όπως ενημερώνει βέβαια και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Σε αυτό το σημείο το λόγο ζήτησε και πήρε η εκπρόσωπος του Συλλόγου "Η Έκφραση" κα Μαρία Καλογιάννη, η οποία ανέφερε ότι ο ραντισμός θα πρέπει να γίνεται σωστά, και όχι όπως είδε σε σημείο στα Ψαχνά κατά το παρελθόν να ραντίζουν σε φρεάτιο χωρίς να βγάλουν το καπάκι.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι στον επόμενο ραντισμό θα γίνει με παρουσία και του προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος των Ψαχνών ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Σχόλια