Σήμερα οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια του Ηρακλή Ψαχνών. Ιστορική παρακαταθήκη με την συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων Ελλάδος. Να είστε όλοι εκεί.

Σήμερα η εκδήλωση για τα 80 χρόνια του Ηρακλή Ψαχνών (1936-2016). Μία εκδήλωση η οποία θα συνδυαστεί και με τον φιλικό αγώνα με την Εθνική Ενόπλων Ελλάδος και η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την ομάδα του Ηρακλή, η οποία είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας και όχι μόνο, αλλά και για την πόλη των Ψαχνών ιδιαίτερα, καθώς επί ογδόντα χρόνια παραμένει μεγάλη "ποδοσφαιρομάνα" και ταυτόχρονα σημείο αναφοράς τουλάχιστον για το ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση έχει αναγγείλει μία σειρά από δεδομένα τα οποία θα συνοδεύσουν την εκδήλωση, όπως απονομή αναμνηστικών σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αναφορά με φωτογραφικό υλικό και βίντεο στην ιστορία του Ηρακλή Ψαχνών, προκειμένου παλαιότεροι να θυμηθούν άλλες εποχές και νεώτεροι να μάθουν για αυτές την ιστορία και την πορεία του Ηρακλή Ψαχνών μέσα στον χρόνο.


Από τον Ηρακλή Ψαχνών πέρασαν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε έμειναν για πάντα σε αυτόν είτε άνοιξαν φτερά και έπαιξαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά έφτασαν και μέχρι την Α Εθνική.

Σήμερα όλα αυτά θα τα θυμηθούν όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί πέραν από το τιμητικό της διαδικασίας έχει σημασία ότι στα Ψαχνά θα παραταχθεί μία Εθνική ομάδα, με παίχτες που συμμετέχουν τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και της Football League. Έτσι ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών Τάκης Σπυρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σε αυτό το τελευταίο φιλικό, ένα τελικό σχήμα παράταξης της ομάδος ενόψει πρωταθλήματος. Το οποίο οσονούπω ξεκινάει. Έχουν προηγηθεί αγώνες του κυπέλλου ως επίσημοι αγώνες για την ομάδα του Ηρακλή. Παρόλα αυτά το σημερινό παιχνίδι, θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ο Ηρακλής θα αντιπαρατεθεί με μία ομάδα μεγάλης και ιδιαίτερης δυναμικής σε  ότι αφορά τους παίκτες της.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:50 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο των Ψαχνών, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους και τους πολίτες. Αναμένεται η συμμετοχή επισήμων τόσο σε τοπικό όσο και ευρύτερο επίπεδο. Και καλό θα ήταν να υπάρξει συμμετοχή από την πλευρά του κόσμου, καθώς πέρα από το ποδόσφαιρο αυτό καθαυτό πρόκειται για μια ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία έρχεται σε μία συγκυρία, όπου ο Ηρακλής Ψαχνών στην ουσία "επανασυστήνεται" θέλοντας να δηλώσει δυναμικό παρόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας. Ταυτόχρονα είναι μια ιστορική παρακαταθήκη, η οποία θα μείνει και η ευκαιρία που θα έχουν οι φίλαθλοι να δουν άλλη μία τέτοια εκδήλωση πιθανότατα θα είναι σε είκοσι χρόνια από τώρα, όταν ο Ηρακλής Ψαχνών θα γιορτάζει τα 100 χρόνια της ποδοσφαιρικής του παρουσίας στα Ευβοϊκά και Ελληνικά Γήπεδα.
eviawelle

Σχόλια