Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποιήθηκε για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Την Κυριακή 18-09-2016 η ΔΗΚΑΔΙΜΕ του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων πραγματοποίησε μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Βοιωτία για όλα τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ που βρίσκονται στον Δήμο μας, με την στήριξη της επιχείρησης ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ και του τουριστικού γραφείου των αδελφών ΚΑΛΑΒΡΗ!


Τα μοναστήρια που επισκέφθηκαν ήταν η Ιερά Μονή Αγίας Ιερουσαλήμ στον Παρνασσό, το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στους Δελφούς και την Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά στο Δίστομο.

Το μεσημέρι γευμάτισαν σε γνωστή μεγάλη ταβέρνα στους Δελφούς με τραγούδια και πολύ χορό. Το απόγευμα έφθασαν ως την Ιτέα για καφέ.

Όλα τα μέλη ενθουσιάστηκαν από αυτή την εκδρομή.

Πέραν της εκδρομής αυτής η ΔΗΚΑΔΙΜΕ προετοιμάζει για τις 25 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή λαϊκή βραδιά προς τα μέλη του ΚΑΠΗ στην πλατεία της Καστέλλας. Και από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν πολλές δραστηριότητες σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Για αυτό το λόγο όποιοι από τους πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε ότι θα πραγματοποιείται στα ΚΑΠΗ και θέλουν να κάνουν πιο όμορφη και πιο δημιουργική την ζωή τους, θα πρέπει να εγγραφούν στα ΚΑΠΗ που ανήκουν.

Σχόλια