Συγχαρητήρια Ηλιάδη στους μαθητές του Γυμνασίου Ψαχνών για το πρώτο βραβείο αστρονομίας.



Την ώρα που ο Υπουργός Παιδείας κος Φίλης προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαλύσει την Παιδεία, υπάρχουν ακόμη μαθητές που παίρνουν διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς, δίνοντας ένα νόημα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλους μας.




Πρόκειται για μαθητές του Γυμνασίου Ψαχνών όπου πήραν την πρώτη θέση σε μαθητικό διαγωνισμό αστρονομίας το καλοκαίρι που μας πέρασε.




Την ομάδα του Γυμνασίου Ψαχνών αποτελούσαν από τους μαθητές της Γ’ τάξης Ακριώτη Μαρία, Αρβανίτης Γεώργιος, Γυφτονικολού Κωνσταντίνα, Μαρίνος Βασίλειος, Μπαρίτα Δήμητρα-Παναγιώτα, Μπαρώτα Μαρία.




Η εργασία της ομάδας του Γυμνασίου Ψαχνών περιλάμβανε την κατασκευή μακέτας του Πλούτωνα και των δορυφόρων του με κίνηση, παρουσίαση με κατάλληλο λογισμικό των πληροφοριών που είχαν συλλέξει και επεξεργαστεί οι μαθητές και τέλος τραγούδι, που τους στίχους και την μουσική έγραψαν οι μαθητές με τίτλο «Ο κρυμμένος θησαυρός".




Στα παιδιά αυτά συγχαρητήρια έδωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Ηλάδης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχόλια