Κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας στο κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Λούτσα. Αρχίζει άμεσα η λειτουργία του.

Κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που βρίσκεται στην τοπική κοινότητα της Λούτσας ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι τελευταίες εργασίες και να λειτουργήσει. Αυτό που απομένει είναι η στελέχωσή του που όλοι ευελπιστούν ότι θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του Περιβαλλοντικού Κέντρου.


Η λειτουργία του Περιβαλλοντικού Κέντρου, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, θα έπρεπε να είχε γίνει από το 2014, αλλά παρά την σύστασή του δεν είχε πάρει ΦΕΚ, οπότε δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Ασχέτως αν κάποιοι τότε ισχυρίζονταν ότι το ΦΕΚ δεν χρειαζόταν.

Άρα στην ουσία το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Λούτσα πήρε το 2016 ΦΕΚ και στον ουσία πρόκειται για την επανίδρυσή του.

Με την λειτουργία του θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν πολύ σοβαρές ημερίδες, μελέτες, και να γνωρίσουν οι επισκέπτες αλλά γιατί όχι και όλοι εμείς τον φυσικό πλούτο τόσο της περιοχής όσο και ολόκληρου του Δήμου.

Σχόλια