Προβολή ταινίας και μουστοκούλουρα από την Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ. Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί γιορτή για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη απογευματινή δραστηριότητα της Εθελοντικής Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Η αίθουσα, γέμισε από τα γέλια των συμμετεχόντων και τα αρώματα από τα μουστοκούλουρα που ετοιμάσαμε και, την ώρα που τα κουλουράκια μας ψήνονταν, παρακολουθήσαμε την ταινία μικρού μήκους-ντοκιμαντέρ "Ο Χρονοπειρατής", της Μαρίνας Δανέζη με την ψυχολόγο Μαρία Ιωαννίδου. Πρόκειται για ταινία με πολλά μηνύματα και συναισθήματα, που παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη ευαισθησία, αφού η κυρία Ιωαννίδου, είναι φίλη της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης και συμμετείχε ως εισηγήτρια στο συνέδριο "Εθελοντισμός και Αναπηρία" που πραγματοποιήσαμε το καλοκαίρι.
Ανακοινώνουμε επίσης, ότι την επόμενη Πέμπτη 27/10/2016, στα πλαίσια των συναντήσεων της ομάδας στο Πνευματικό Κέντρο και ώρα 5.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουμε εορτασμό της Εθνικής Επετείου, με χρονικό και φωτογραφική έκθεση με την επιμέλεια της ιστορικού Σπυριδούλας Κεραμιδά, των μαθητών μας και της εθελόντριας Μαρίας Κωστάντη και με μουσική επένδυση της χορωδίας μας με την καθοδήγηση του Κυριάκου Στάντζου.
Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσουμε μαζί!
hpim1158 hpim1161 hpim1164 hpim1167 hpim1168
Από την υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδας
Χριστίνα Καλαβρή

Σχόλια