Ανάβαση στο Μονοπάτι της Ηρώς Μαραγκού την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

<<Τα μονοπάτια του τόπου μας και τα μονοπάτια της ζωής μας>>. Σε μια τέτοια πορεία ανάβασης θα συναντηθούμε όλοι μας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου με την οικογένεια του Γιώργου του Μαραγκού. Έκαναν την δική τους ανάβαση με την αγαπημένη τους κόρη Ηρώ η οποία πάλεψε με τον καρκίνο για τέσσερα σχεδόν χρόνια. Η αγαπητή μας Ηρώ ήταν άνθρωπος για τα Υψηλά.
Πήρε λοιπόν την πορεία που πάντα της άρεσε,την ανηφορική, την δύσκολη,δεν ήταν για τα εύκολα. Και μέχρι το τέλος άντεξε,όχι σωματικά αλλά πνευματικά. Αυτό το πόνημα του Πατέρα της Γιώργου είναι ιδέα αλλά και δημιούργημα της Ηρώς. Αυτή το σκέφτηκε, αυτή το σχεδίασε και καθώς βρίσκεται μαζί με όλα τα άστρα του ουρανού, αγναντεύει τις βουνοκορφές,τα ρέματα,τις ομορφιές του Δημιουργού. Αγναντεύει και εμάς που προσπαθούμε να της μοιάσουμε, γιατί η Ηρώ μέσα από αυτή την ανάβαση, την δύσκολη, μας δίδαξε το θάρρος, την υπομονή, την αξιοπρέπεια, την πίστη στο θεό. Κατέκτησε όλες τις κορυφές της πλάσης και τώρα μας χαιρετά και μας αγναντεύει απ’ο ψηλά καθώς και εμείς πορευόμαστε την δική μας ανάβαση.
<< Θα συναντηθούμε Ηρώ, θα σε φτάσουμε και καθώς θα φτάνουμε θα μας κοιτάς και θα γελάς και θα λες…..<<βρε καλώς τους>>.

Φέτος η ανάβαση στο Μονοπάτι της Ηρώς θα γίνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 8:30 το πρωί. Αφετηρία θα είναι η Ιερά Μονή της Παναγίας Περιβλέπτου στα Πολιτικά. Να είμαστε όλοι εκεί.

Σχόλια