Χωματερές στα Ψαχνά λόγω της ασυνειδησίας πολιτών! Δήμος και Οικολογικοί Σύλλογοι θα πρέπει να πάρουν δραστικά μέτρα!


Συνεχώς πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι φωνάζουν για την καθαριότητα και για τα διάφορα προβλήματα που πιθανώς δημιουργούνται από τα απορρίμματα, αλλά ίσως να μην έχουν αναρωτηθεί πως δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα.

Πολλά από αυτά δημιουργούνται από την ασυνειδησία πολλών συνανθρώπων μας. Έτσι υπάρχουν πολίτες οι οποίοι, για λόγους που δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αντί να βάλλουν τις τσάντες με τα απορρίμματα μέσα στους κάδους απορριμμάτων, φθάνουν στο σημείο να βάζουν αυτές ακόμη και πάνω από τους κάδους, διότι πιθανόν βαριούνται να τους ανοίξουν!
Άλλοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας πετούν τα απορρίμματα όπου βρουν, δίχως να τους ενδιαφέρει καν για τα περιβαλλοντικά και τα οικολογικά προβλήματα που πιθανώς δημιουργούνται. Και φθάνουν στο σημείο να δημιουργούν και χωματερές, όπως είναι αυτή που βρίσκεται πλησίον του ΤΕΙ στην πόλη μας.
Αν και κατά το παρελθόν, όταν είχε αναδειχθεί το θέμα από το eviawelle, είχε γίνει προσπάθεια ώστε να αλλάξει η κατάσταση, σήμερα αυτή παραμένει ίδια και χειρότερη.
Θα πρέπει τόσο από την μεριά του Δήμου όσο και από την μεριά των Οικολογικών και Περιβαλλοντικών Συλλόγων να παρθούν δραστικά μέτρα ώστε να αλλάξει η κατάσταση αυτή διότι υπάρχει επικινδυνότητα για την δημόσια υγεία.

Σχόλια