Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων. Δηλώσεις Ψαθά και Μιμίκου.


Περιοδεία στα χιονισμένα χωριά της Εύβοιας πραγματοποιεί από το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά και την Ευαγγελία Μιμίκου εμπειρογνώμονας του τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Ποτάμι.

συνάντησε τον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, στις πλαγιές της Δίρφυς όπου τα μηχανήματα προσπαθούν να ανοίξουν τους δρόμους.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών που του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες 10 ημέρες με το χιόνι αλλά και πρωτότυπους τρόπους που βρίσκουν για να κινηθούν...
Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν είχε ειδοποιήσει τον Δήμαρχο για την ώρα της επίσκεψής του στα χωριά της Δίρφυς που επλήγησαν από το χιονιά και τον πέτυχε στον δρόμο στην προσπάθεια αποκατάστασης και των τελευταίων προβλημάτων που υπήρχαν στο οδικό δίκτυο. Και αυτό σημαίνει, όπως είπε ο Πρόεδρος του "Ποταμιού" ότι στις περιοχές που υπάρχουν άνθρωποι με λογική και όρεξη για δουλειά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται. Μη δραματοποιούμε τα πράγματα, τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν σχετικά σύντομα.
Δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του "Ποταμιού" για την παρουσία του στα χωριά που επλήγησαν από το χιονιά και τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν δυσκολίες τις τελευταίες ημέρες. Από την μεριά του Δήμου, όπως τόνισε ο κος Ψαθάς έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες ώστε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν στα χωριά των Στροπώνων και της Χιλιαδούς, διότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, τόνισε ότι "εδώ είναι η Ελλάδα που παράγει, η Ελλάδα που δημιουργεί, η Ελλάδα της αξίας, για αυτός εμείς οι ποταμήσιοι ως πρώτη προτεραιότητα έχουμε αυτούς τους ανθρώπους και αυτά τα χωριά".
Τέλος η κα Ευαγγελία Μιμίκου ανέφερε ότι " ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι παντού και πάντα και ενδιαφέρεται για την κάθε άκρη και την κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπως και όλοι οι Ποταμήσιοι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός εδώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζουν με αυτές τις συνθήκες, είναι πάρα πολύ δυνατοί άνθρωποι, έχουν μια θετική ενέργεια και αυτό που προέχει για εμάς είναι να τους έχουμε πάντα στο νου μας και όχι να τους θυμόμαστε μόνο κάθε φορά που υπάρχει κάποια δυσκολία. Πρέπει να είναι πάντα ο πρώτος στόχος μας".

Σχόλια